Copyright

Alle op deze site afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels-)namen, logo's, woord- en beeldmerken zijn eigendom van of in licentie bij mijzelf dan wel derden en worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Overname of vermenigvuldiging van verstrekte informatie uit deze site is niet toegestaan behoudens uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming.

Mocht U van mening zijn dat ik Uw copyright schend dan verzoek ik U mij hierover per e-mail te informeren. Als U aannemelijk kunt maken dat het copyright U toebehoort dan voeg ik bronvermelding toe of verwijder de betreffende items van deze site.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen of hyperlinks naar sites van derden dienen enkel ter informatie van de gebruiker van deze site en is deze uitsluitend geboden uit gebruikersgemak. Ik heb geen zeggenschap over de inhoud van websites van derden en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van deze gekoppelde sites.

Wijzigingen

Ik behoud het recht deze disclaimer/voorwaarden op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u gebruik maakt van deze site bent u automatisch gebonden aan deze wijzigingen.

Tot slot

Deze website is nog in bewerking. Wat er vandaag niet staat kan er morgen wel zijn. Iets aanvullen, lof, kritiek? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Nethanja Pruijssers